fri fragt ved køb over dkk 499

fri fragt ved køb over dkk 499

sendes inden for 24 timer

14 dages fuld returret

Handelsbetingelser

Når du handler på vores hjemmeside, accepterer du automatisk disse Handelsbetingelser. Vi anbefaler derfor, at du gennemgår disse Handelsbetingelser, inden du handler på vores hjemmeside.

1. Firmaoplysninger

Juul v/Jan Juul
Danmarksgade 13, st. th.
7000 Fredericia
CVR-nr.: 32 18 62 38
Mail: [email protected]

2. Kontraktindgåelse

Når du afgiver en ordre på vores hjemmeside karmabyjuul.dk, modtager du umiddelbart herefter en autogenereret kvittering for, at din ordre er modtaget. Denne kvittering er ikke at betragte som en ordrebekræftelse.

 

Der er først tale om en endelig og bindende aftale mellem dig og Juul v/Jan Juul, når vi accepterer din ordre. Når vi har accepteret din ordre, vil der blive fremsendt en ordrebekræftelse.

3. Priser og betaling

Når du handler på vores hjemmeside, har du mulighed for at betale med følgende kort: Visa, Visa/Dankort, Visa Electron, Mastercard og Maestro.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes, med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Alle beløb på hjemmesiden er angivet i Danske Kroner (DKK), inklusiv moms.

 

Vi benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle dine oplysninger med SSL protokol. Dette betyder at dine data er sikre og ikke kan læses af andre udefrakommende.

4. Levering

Når du handler på vores hjemmeside, har du mulighed for at vælge mellem følgende to leveringsmetoder: “Lokal afhentning” eller “GLS PakkeShop”

Ved “Lokal afhentning” pakkes varen inden for 24 timer og lægges klar til afhentning i vores fysiske butik, beliggende Danmarksgade 13, st. th., 7000 Fredericia.

Ved “GLS PakkeShop” gælder følgende:

Din ordre pakkes og sendes inden for 24 timer. 

Leveringstiden for din ordre er 1-2 hverdage.

Vi leverer kun varer indenfor Danmark.

Vi afsender varer med følgende: GLS PakkeShop

Fragt til GLS PakkeShop koster kr. 49. For ordrer over DKK 499 er der fri fragt*.

*Ved anvendelse af rabatkupon, forbeholder vi os retten til at fjerne muligheden for fri fragt.

Ovenstående leveringstider er at betragte som vejledende. Vi bestræber os altid på at levere din ordre til dig hurtigst muligt, da vi ved hvor værdsat en hurtig levering er. Der kan forekomme længere leveringstider bl.a. som følge af travlhed ved udsalg og begivenheder, ferie o.l., ligesom vi ikke tager ansvar for forsinkelser mv. i leveringstiderne ved vores transportleverandører. 

5. Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld fortrydelsesret på varer købt på vores hjemmeside, med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Den 14 dags periode starter den dag, hvor ordren er leveret.

Du kan kun sende varer retur, under forudsætning af at de er:

1. ubrugte,

2. med original mærkning, og

3. med intakt emballage.

Du er ansvarlig for, at varerne sendes forsvarligt retur til os. Har du eksempelvis købt sko, må du derfor ikke bruge skoæsken til at sende varerne retur i, da denne også skal være intakt ved returnering.

 

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 dage efter leveringen og være os i hænde senest 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

 

Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du sende en mail til [email protected] hvortil standardfortrydelsesformularen bedes være udfyldt og sendt med (jf. formularen nederst i handelsbetingelserne).

Er der indgået aftale om returnering af en vare, skal den sendes til følgende adresse:

Juul v/Jan Juul
Danmarksgade 13, st. th.
7000 Fredericia

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Vi modtager kun pakker, der er sendt direkte til vores adresse, med omdeling. Pakker der sendes til Pakkeshops afhentes ikke. Bemærk at visse fragtfirmaer leverer til dørtrin i nattetimerne. Vi hæfter ikke for bortkomne eller stjålne pakker, og anbefaler, at der ved returneringer altid bestilles Track-and-Trace, da du er ansvarlig for, at pakken kommer frem til os.  

Returnerede varer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav eller uden omdeling.

Returneres en vare til os, fordi den ikke er blevet afhentet i Pakkeshop, forbeholder vi os retten til at opkræve op til kr. 100 i håndteringsgebyr. Gebyret fratrækkes dit returbeløb inden en eventuel udbetaling.

6. Varens stand ved returnering

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i vores fysiske butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til os at vurdere varens stand.

7. Reklamationsret

Har du en reklamation vedrørende din ordre, bedes du kontante os via mail på [email protected]

Mailen skal som minimum indeholde følgende oplysninger/dokumentation:

1. Navn
2. Ordrenummer
3. Detaljeret beskrivelse af, hvad reklamationen vedrører
4. Dokumentation af reklamationen i form af billeder

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov.

Reklamationsretten gælder for alle fejl i materiale og fabrikation, der ikke skyldes almindelig slitage, skader forårsaget af forkert brug, manglende vedligeholdelse og lignende.

Reklamation vedrørende fejl og mangler skal meddeles til os i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Inden en reklamation sendes til os, skal ovenstående mail være sendt til os først, så vi kan tage en indledningsvis vurdering af reklamationen (evt. sammen med vores leverandør), til gavn for begge parter. Er der indikationer på en berettiget reklamation, refunderer vi rimelige fragtomkostninger.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Enhver returnering af en reklamation, skal være aftalt og godkendt på forhånd af os. Vi dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Er der indgået aftale om returnering af en vare, skal den sendes til følgende adresse:

Juul v/Jan Juul
Danmarksgade 13, st. th.
7000 Fredericia

Vi modtager kun varer, der er sendt direkte til vores adresse, med omdeling. Pakker der sendes til Pakkeshops afhentes ikke. Bemærk at visse fragtfirmaer leverer til dørtrin i nattetimerne. Vi hæfter ikke for bortkomne eller stjålne pakker, og anbefaler, at der ved reklamationer altid bestilles Track-and-Trace, da du er ansvarlig for, at pakken kommer frem til os.

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav eller uden omdeling.

8. Ændringer af Handelsbetingelser

Vi forbeholder os retten til at ændre disse Handelsbetingelser når som helst. Enhver ændring af disse Handelsbetingelser, vil blive offentliggjort på hjemmesiden.

9. Forbehold

Nedenstående forbehold er ikke et udtryk for en udtømmende liste. Generelt set gælder, at vi i alle tilfælde vil bestræbe os på at kontakte dig hurtigst muligt, med henblik på at få afklaret den pågældende situation, i forsøget på at finde en tilfredsstillende løsning for begge parter.

Vi forbeholder os retten til at forhindre/udelukke personer og kundekonti i at handle på vores hjemmeside i tilfælde, hvor vi vurderer dette nødvendigt, herunder, men ikke begrænset til:

– I tilfælde af et højt antal returneringer

– I tilfælde hvor vi har mistanke til svindel

Vi tager forbehold for, at der kan være prisændringer, fejl på vores hjemmeside eller at en vare kan være udsolgt eller udgået. I den forbindelse forbeholder vi os retten til at afvise en afgiven ordre.

En fejl kan bl.a. forekomme som følge af tastefejl, således en pris er åbenlyst forkert. Hvis du rimeligvis burde have opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere den pågældende vare til den fejlbehæftede pris.

Vi tager forbehold for, at vores hjemmeside kan være fejlbehæftet. Illustrationer på hjemmesiden er kun at betragte som sådan, og er ikke nødvendigvis et udtryk for det antal produkter der modtages ved ordreafgivelse. Illustrationer, produktspecifikationer o.l. kan afvige fra det fysiske produkt, og anvendes kun med det formål, at du som forbruger har flest mulige informationer tilgængelig, inden du afgiver en ordre. Alt er nøje udvalgt og udarbejdet under hensyntagen til dette formål. Vi tager intet ansvar for afvigelser mellem illustrationer, produktspecifikationer o.l. og de fysiske varer.

 

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

– Til Juul v/Jan Juul
Danmarksgade 13, st. th.
7000 Fredericia
[email protected]

– Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

– Bestilt den (*)/modtaget den (*)

– Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

– Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

– Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

– Dato